NYHETER 2013:

Oktober.

Gratulerer så mye til N. Tia Maria og Colin som fikk 7 flotte valper på kennel Kristara i Sverige.
Kom noen flotte bilder av en drektig Tia som dere kan se på hennes egen side HER. Bilder av valpene finner dere på Kristaras egen hjemmeside.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har fått et par veldig triste nyheter, Bajaz (N. Special Design) og Nelly (N. Snowracer) har begge gått bort.
Bajaz har vært syk en tid og ble til slutt så dårlig at han måtte få sovne inn. Dyrlegen fant ut at han hadde en stor svulst på milten.
Nelly ble akutt syk og ble tatt med til dyrlege, det var desverre ikke noe de kunne gjøre da også hun hadde svulst i mageregionen.
Kjempeleit å miste sin kjære venn og vi tenker på eierne som har en tøff tid.

september.

Usjda......har visst helt glemt å skrive inn på nyhetssiden for i år. Men her kommer et lite sammendrag så får jeg håpe jeg ikke glemmer noe.

Vi har hatt valpekull på kennelen, fikk mulighet til å ha et kull til på vår forverttispe "Ylva" (N. Cool Creation) som hadde valper her for 2 år siden.
Det ble 8 flotte valper, 8 ukers bilder finner dere HER og masse bilder i valpedagboka.
Fra dette kullet har vi beholdt en tispe...SELMA. Wilma begynner å dra på årene og vi trenger å trene opp en ny ettersøkshund. Har også beholdt en hanne på halv forvert-avtale...KIWI, han skal bo til daglig hos Tina i Harstad, der får han prøve seg på forskjellige aktiviteter, mulig han også blir trent til ettersøk, det skal og bli morro å ha en hanne med på utstillingene.

Ellers så har vi deltatt på litt utstillinger, har ikke blitt så mange, men gamlemor Wilma er fortsatt med, hun har stillt i veteranklasse med gode resultat. BIR vet x 3, 3 BIS vet og 1 BIS vet på NSK.
Tootsie (N. Cadillac) har og vært i vinden, hun tor Cert på NSK`s utstilling i Tromsø i sommer, ikke nok med det hun har gjennomført jaktanleggsprøve (JAL) og bestått.

Skal prøve å være flinkere med oppdaatering av nyhetssiden resten av året.