NYHETER 2015
21 september Vi fortsetter feiringen. I helga dro jeg og Karin med Selma og Kiwi til Sortland på dobbelutstilling. Alltid like flott å stille der, med en flott hall, god organisering og MASSE fantastiske kaker.
Ekstra koselig var det at Monica med Molly (Localine), Helle og Unni kom og bodde sammen med oss på campingen.
Lørdag stillte vi for dommer Panos Demetrio, her fikk Kiwi CK og Bim og Selma CK, res. CERT og 2 btk. Bir ble Hilde Kvandals vakre Zelini-tispe. Kiwi ble da Norsk Viltsporchampion....masse gratulasjoner sendes også til medeier Tina som har trent og ført han i lina på prøver.
Lørdag kveld gikk vi ut å spiste pizza og fikk feiret dagens flotte resultater.

Søndag stillte vi for finske Harry Tast, han har vi stillt noen av våre hunder for tidligere med godt resultat, Kiwi og Selma falt visst nok helt i hans smak og ble BIM og BIR, for en vanvittig god tilbakemelding fra denne dommeren, var veldig opptatt av skulder , helhet, bevegelser, driv og ikke minst humør og utstråling på hundene i ringen, og selv om Kiwi sprang supert og var lykkelig så var det kanskje ikke så rart at Selma vant selv om hun er nedrøytet og har dårlig med beheng, da hun lyste av iver og lykke. Selma fikk også sitt siste "lite-cert" Tusen takk til Karin som sprang Selma til BIR.
Monica`s "Molly" fikk res.CERT og 2 btk.
Vi ble uplassert i gruppefinalen.
Tusen takk alle sammen for ei trivelig helg.
30.august Hipp hurra for Selma (N.Wild Thing) som nå kan sende søknad om viltsporchampionat-tittelen.
Har vært på en kjempekoselig tur i Tromsø med min gode vennine Karin. Mye god mat, shopping og utstilling.
Selma stillte i brukshundklasse for dommer Jurate Butkiene fra Litauen. Det resulterte i Exellent med CK, CERT og BIM.
Når hun var et år gammel så var hun kvalifisert på blodspor til å søke championattittelen, trengte bare minimum en gul sløyfe fra utstilling etter fyllte 2 år, og det klarte hun jo med glans ;-)
Takk til alle våre venner som gjorde helga så trivelig.
Bilde BIR/BIM
14 juli Fantastisk.....hele Bikers & blues kullet er ferdig røntget.....og ALLE med A. Dette må feires ;-)