© Wilma`s Verden.

   

NYHETER 2007

26.11.2007
- Santogutten er i farta igjen, han er ofte ute på sprell og nå han han vært med på den STOOOOORE utstillingen i Vikingeskipet på Hamar, resultatet ble no så som så og endte på en 2 premie, men det er jo super trening og vi har trøsta han med at han kommer nok sterkere tilbake når han har vokst seg til litt her og der, han ser i alle fall ut til å ha en glitrende vakker og ikke minst ren pels og har fått det rette glimtet i øyet for å sjarmere dommeren -Bilde.
11.11.2007

-Heeeelt fantastisk, vi må gratulere Wilma`s kommende elsker Rindi`s Pablo Picasso "Pablo" som tok storeslem i Estland i helga, han fikk sitt Estlandske championat og med CACIB ble han i tillegg Internasjonal champion, ikke nok med det, han ble og BIR og 2 BIG. Hans tittel er nå slik: Int ch/ Fin Ch/ N ch / Est ch
Ta dere en titt innom nyheter til Baskethills for å se bildene.

30.10.2007

-Wilma har blitt utfordret av sin tidligere elsker Piano og hans "lillebror" C-dur til å fortelle 6 rare ting om seg selv.
Wilma tar utfordringen og dette er hva hun klarte å komme på:
- Synger og danser når det nærmer seg mattid.
-Blåser med nesen om hun blir bedt om det.
-Rygger når vi sier "bip, bip, bip"
-Får sirup i beina nå hun skjønner at det er badetid.
-Springer og henter refleksvesten sin om hun får beskjed om det.
- Elsker å vekke husfolket med å stupe opp i senga og borrer snuten ned i halsen vår.
Vi fører utfordringen videre og utfordrer da: Ailo, Mimmi, Stella, Storm, Max (berner) og Honey.

Hver utfordret hund skal skrive 6 underlige/rare saker som seg selv samtidig som de opplyser om reglene på sin hjemmeside. Deretter skal de utfordre 6 nye og lage en liste på navnene. Skriv så en hilsen i gjesteboken til de utfordrede og be de titte innom Utfordrerens hjemmesiden for mer informasjon!

25.10.2007
-Nye ståbilder av Wilma / Tuva og Elvis
23.10.2007
- Ikke bare springerne fra Sjøvegan som gjorde det bra på utstillingen i helga, flere av våre hundevenner av andre raser fikk flotte plasseringer. Her er noen bilder av "premiedottene"
21.10.2007

-Nei å nei, ikke noe championat på oss denne gang heller, vi ble slått på målstreken. Det sto til slutt mellom Wilma og Annie og det ble Zelini`s Annie get your gun med Heidi Fosberg i enden av lina som stakk av med certet VI GRATULERER SÅÅÅ MYE og er bare SÅÅÅ misunnelige. Wilma ble da 2 beste tispe med CK og res. Cacib. Kritikken ble slik fra dommer Lisbeth Cambell: Feminin tispe av meget god type, hode med fine linjer. Flott uttrykk, fin underkjeve, gode vinkler foran, men ønsker mer forbryst, fine mellomhender, god kropp, Flotte bakbensvinkler. Flotte bevegelser fra siden, fin stil og reisning. En herlig springer. -Bilde
Stakkar Mira fikk blåsløyfe begge dager, men vi hadde jo ikke regna med noe særlig mer da hun er så fri for pels som det overhodet er mulig og er i skikkelig langbeinalder, regner med det skjer mye i løpet av neste år.
En kar vi virkelig må gratulere er Zelini`s Wild Romance (Ailo), han ble nemlig Norsk utstillingchampion i dag og BIR, så vi fikk i alle fall en champion her i bygda i helga.
På lørdag var det bare 6 springere (12 søndag) og Hans Rosenberg var dommer, her var det ingen kjære mor, 4 av 6 gikk rett ut med blått, av våre stillte Mira (Nelvana`s Snowhite in black) og Elvis (Nelvana`s Snowshoe Thompson), Wilma stillte bare på NKK, Elvis var blandt de heldige og fikk 1 premie, samme gjorde Zelini`s Annie get your gun som ble BIR med cert. Elvis fikk kjempeflotte kritikker i helga og har utvikla seg masse, han er en kraftig plugg med et fantastisk vesen, på NKK fikk han 1 premie og hederspris, så nå har alle i Snow-kullet oppnådd 1 pris og 4 med HP som juniorer. -Bilde av ELVIS 1 år.
Hadde gjort avtale med øyelyseren som kom til utstillinga om å få gonioskopiert Wilma på lørdag, så vi fikk både gonioskopiering og øyelysning uten anmerkninger.
Nå får vi bare fortsette jakten på championatet og leve i spenning litt lengre, en ting er i alle fall sikkert, VI STOOOORKOSTE oss i helga med utstilling, mange trivelige hundevenner og deilig fellesmiddag på Steakers lørdag.

09.10.2007
- Vinteren kom i dag og da tok vi like godt en fjelltur med Wilma og Max. -Bilder: Turbilder / Diverse bilder
07.10.2007
-Lagt inn noen bilder: -Hodestudie av vakre Max. -Nye Turbilder. Flere malte skilt, både hest og hund.
24.09.2007

- I dag fyller "Snow-kullet" 1 år, alle 7 har det supert i sine hjem, er friske og raske og fungerer godt.
Santo: Vi var så heldige å treffe Santo på Leknes i sommer, han er en gutt full av fart og liv. Trener til brukskonkurranse og har vært med på jaktkurs, har har allerede trent på vannapport med strålende resultat, på utstilling har han oppnådd 1 premie som beste pemiering. Vi blir nok å få flere resultater etterhvert som han vokser til. Anne og Kjersti er flinke til å holde kontakt via mail og telefon.
Nelli: Er den eneste vi ikke har truffet etter levering, men vi holder kontakt via mail og telefon. Hun trener en del lydighet og har gått på blodsporkurs. I utstillingsringen har hun gjordt knallsuksess, første gang hun stillte fikk hun Cert og ble beste springer (BIR) av 6 påmeldte, dagen derpå fikk hun 1 premie og Hederspris.
Werner: Vi var så heldige å få ha Werner her over noen dager i sommer, han er blitt en kraftig plugg og har et rolig behagelig vesen. I Svolvær har han begynt på lydighetstrening noe som både Werner og eier synes er topp. Han har vært på 2 utstillinger, første gang fikk han 1 premie og andre gang 1 premie med Hederspris, vi håper det blir flere utstillinger etterhvert.
Mira: Karin og Mira er ofte på besøk, og hun er en meget trivelig tispe. Hun er mye på tur i skog og mark og trener litt lydigehet, vi håper å få trent litt blodspor også etterhvert. Mira og Karin skal være med til Tromsø nå i oktober på utstilling (selv om hun er HELT pelsløs for tia :-)) Ellers har hun vært stillit en gang som junior og fikk da 1 premie, som valp ble hun BIR og nr. 3 i gruppen.
Tuva: Tuva er full av fart og bare ELSKER å bade, hun bare MÅ ut å svømme når hun ser vann. Vi har såvidt startet litt blodsportrening og Tuva var veldig interessert og tok det fort. Tuva har vært med på noen treninger vi har hatt her i Salangen og trent til utstilling. Hun har stillt en gang som junior og fikk da 1 premie og Hederspris. Regner med vi blir å se henne mer i ringen etterhvert. Tuva er ofte og besøker oss besteforeldre.
Bella: Hun er behageligheten selv, kommer alltid på innkalling og er veldig enkel å jobbe med. Bella er og ofte på besøk og hun har vært med oss til leknes og på lang fjelltur, hun er en fryd å ha med seg. Har startet litt blodsportrening, men her må det jobbes mer, hun fant sporslutt, men var veldig opptatt av omgivelsene rundt og de andre hundene, men hun kobler nok snart hva det går ut på. Hun har 2 x 1 premie som junior som beste resultat og ble BIR og 3 Big som valp.
Elvis: I juni fikk vi hilse på lille Elvis, han er da heller ikke så liten lengre og har en kraftig beinstamme og mye pels, og et herlig gemytt. Er ofte på lange turer i fjellet med matmor og sønnen. I oktober skal jeg stille han begge dager, han er den eneste som enda ikke har vært på utstilling og det skal bli veldig spennende, først må vi få av en masse pels og han blir nok totalt forandret med utstillingsklipp. I november skal han være her i 2 uker mens matmor er bortreist, det gleder vi oss masse til, så får vi bli godt kjent med han også.
Så 6 av 7 valper har vært stillt ut før 1 års alder, der alle har oppnådd 1 premie, 3 har fått Hederspris og en har fått Cert og BIR. Ikke verst, eller hva? Men det viktigste er nå at de fungerer godt i de familiene de er i og at helsa og gemyttet er bra.

Vi sender masse bursdagsklemmer og ønsker alle lykke til videre.
-SNOW-KULLET

13.09.2007
-TING TAR absolutt ikke lang TID i den elektroniske verden, i dag kom bekreftelsen på Championatet og tittelen kan taes i bruk. Har kontaktet elghundklubben og forhørt meg om det er mulig å få championatrosett og de skulle se hva de kunne gjøre, regner med det ordner seg, hadde jo vært artig å ha rosetten i samlinga på valperommet.
11.09.2007
- Nu e vi såååå vanvittig glade, Wilma tok sin tredje 1 premie på blodspor i dag og så snart vi får godkjent championatsøknaden kan hun tittelere seg med Norsk Viltsporchampion. Vi gikk for dommer Johan Julian Johansen på Dyrøy, sporet var ca. 20 timer gammelt og vi fikk frost i natt og solsteik hele dagen. Wilma var uvanlig rolig før sporstart og tok starten flott, første vinkel gikk greit, runderte litt på andre, men kom seg inn igjen, tredje vinkel befant seg på myr og gikk helt fint, fjerde vinkel med blodopphold runderte hun en del så jeg tok henne inn igjen og startet på nytt der vi sist hadde sporet, da tok hun det tvert, markerte sårleie og gikk rett på sporslutt, skanken bryr hun seg ikke særlig mye om, men vil gjerne ha belønning fra meg ved sporslutt. Etterhvert ville hun ha elgskanken likevel og tok han med seg hjem. Nå skal vi sende søknaden på championatet og feire seieren.
09.09.2007
-Blodsporet vårt ble utsatt til tirsdag, så har vi jo et par dager til å "grue" oss på, æ blir jo så vanvittig nervøs når jeg skal gå prøve.
I dag fikk vi besøk av en trivelig springergutt på 6 måneder og hans eiere fra Sortland, artig å bli kjent med nye springereiere, og jeg må jo innrømme at jeg er alltid spent når det kommer ny hanne nordover i tilfelle det kan være en aktuell avlskandidat til mine jenter, vi får se hvordan denne karen utvikler seg, han er i nær slekt med mine forverttisper, han har Piano som morfar og mine har jo han som far.
- Bilder
02.09.2007
-Lørdag var det utstilling i Bjerkvik, og 3 av juniortispene fra "Snow"-kullet stillte, Wilma stillte ikke denne helga heller. 5 springertisper var påmeldt, våre 3 juniorer og 2 åpenklasse-tisper. Både Bella (Nelvana`s Snowflake), Tuva (Nelvana`s Snowcrystal) og Mira (Nelvana`s Snowhite in Black) fikk 1 premie, Tuva fikk i tillegg Hederspris og alle tre fikk meget gode kritikker, i åpen klasse fikk den ene tispa 2 premie og den andre ren 1 premie, så det ble ingen BIR, men vi var rimelig fornøyde da både Bella og Mira var pelsløse. -Snowkullet
-Jeg fikk også prøve meg i bernerringen sammen med min gode venn Max.
30.08.2007
- Penselen har fått bryne seg på bernere i det siste, hærlig rase å male etter. - Mine arbeider
20.08.2007
Nelvana`s Snowracer - Nelli på utstilling i Mosjøen 18-19 august.
Dommer på lørdag, Frank Kane skrev dette: 11 months. Exellent breedtype and balance, with good proportions and exellent movements, with good length and stride. Feminine head, who needs time to finish. I would prefer just a little more bone. Great promise. Cert og BIR
- Søndagen fikk Nelli 1 jk, 1jkk og HP for dommer Lisbeth Campell med denne kritikken: Feminin tispe. Vakkert hode, fint uttrykk. Fine ører. Noe steile vinkler frem, som gir løse frembensbevegelser. Fin kropp. Gode bakbensbevegelser. Fin overlinje under bevegelse. Tillitsfullt vesen.
Vi er superstolte og det blir spennende å følge denna jenta videre i utstillingskarrieren. Stå bildene som ble tatt på utstillingen ble ikke så bra, så vi håper at vi får noen nye ganske snart, men har lagt inn et par bilder med jenta i fart og et av hennes vakre hode -Bilder av Nelli
18.08.2007
- Nelli (Nelvana`s Snowracer) fikk dette resultatet på dagens utstilling i Mosjøen: 1 jk, 1 jkk, CK, 1 btk, CERT og BIR. 6 springere stillte denne dagen. Vi gratulerer så mye og krysser fingrene for mårradagen.-Bilder kommer
16.08.2007
- Har lagt inn et par nye skilt, et skal være premie til BIR valp på utstilling i Bjerkvik og et av en hest. -Mine arbeider
09.08.2007

- Endelig på nett igjen, har hatt litt plunder med nettet, men her er siste nytt: Vi har vært på utstilling i Lofoten, Wilma ble ikke stillt, men fikk gå barn og hund med stooor suksess, Wilmas datter Bella fikk og gå Barn og Hund, og som sin mor er hun et godt "barn og hund" emne.-Bilder. 3 Nelvanabarn stillte, Santo, Werner og Bella. Lørdag fikk alle 1 premie, og søndag fikk Santo og Bella 2 premie og Werner fikk 1 premie med Hederspris. Kritikkene var kjempebra, men både Santo og Bella er i en ille periode mens Werner ser ut til å ha utviklet seg mye for alderen.
Nye bilder på Santo her og på Werner her.
-Har og lagt inn noen nye bilder av skilt -Mine arbeider

31.07.2007
-Werner (Wilma`s sønn) på 10 mnd. er her på en liten ferie. Har fått trimmet pelsen (litt gjenstår, men det tar jeg like før utstillinga) og han ble riktig lekker. Han er en grov type og det blir spennende å se hvordan han vil utvikles. Bilder av Werner
21.07.2007
- Vi har hatt en flott fjelltur over 2 dager fra Vassdalen til Lapphaugen. Med på turen var Linas, Siv, Dag Wilma og Wilmas datter Bella. Bilder
16.07.2007
- Endelig har vi fått svar på DNA testen for PRA (cord 1 genet). Wilma fikk svar at hun er bærer, altså har en kopi av det muterte genet ,men hun vil aldri utvikle sykdommen utfra denne mutasjonen.
Grete ringte i dag med glad-nyheter fra Molde, Piano er testet fri, det igjen sier at ingen av Snow-kullet vil utvilke PRA via dette genet og ca. halvparten av kullet vil være helt fri, resten kun bærer.Nå satser vi på at mange av Snow-valpene blir testet, spesiellt hannene slik at vi får oversikt over frie hanner for videre avl.
-Vi sender en gratulasjon til C-dur (Pianos "lillebror") som også ble testet fri.
15.07.2007
- Har hatt et par flotte fjellturer. - Bilder
01.07.2007
- Har fått nye bilder av Werner, han er blitt litt av en plugg. Blir spennende å se når jeg får trimmet pelsen, stillt han på utstilling og tatt ståbilde først i august. Bilder Werner
30.06.2007
-HURRRAAAA, no e vi så gla. I helga var vi på ordinær blodsporprøve i Tromsø for Nordland Dachhundklubb. Dommere var Einar Mellomgård, Roar Pedersen og Tore Johnsen. Wilma gikk til en super 1 premie med HP for dommer Tore Johnsen og ble til og med prøvens beste hund av 13 startende. Hun viste hva hun virkelig kan og gikk sporet helt topp og fikk karakter UTMERKET på alle 6 punkt, gikk på rype som tok av meteren foran henne, men forsatte med jobben sin som ingenting hadde hendt (åsså ho som e heilt vill etter rype), da imponerte ho meg stort. Bilde
26.06.2007
- Har vært på tur i helga med våre gode venner fra Stokmarknes, hadde en fantastisk flott tur med nydelig vær og supert selskap. Bilder
Stillte en nedrøytet Wilma så forventet ikke så mye, men fikk 1 premie og er fornøyd med det. Bilde.
Har venta og venta på resultat fra DNA testen og i går kom det brev fra England om at jeg må sende inn nye prøver da de forrige ikke kunne brukes. Så i dag har vi vært hos dyrelegen igjen og tatt nye prøver.
18.06.2007
- Fikk tilsendt et hærlig bilde av Tina og Tuva, sjekk for en flott stil. -Bilde
11.06.2007

- Vi har vært på utstilling i helga i Tromsø, på lørdag ble Wilma beste tispe med CK, CERT og BIM.-Bilde. På søndag ble hun 2 beste tispe med CK. Tuva, Bella og Mira stillte på valpeshow (bilde), lørdag ble Bella BIR og 3 BIG (bilde), søndag ble Mira BIR og 3 BIG. Søndag kunne jeg og Karin slappe av da vi har ordnet oss med handlere til hundene, jentene (11 år) har nemlig for første gang stillt ut på ordentlig utstilling, dommeren og ringsekretæren var mektig imponerte over dem og de fikk masse skryt. Så nå regner jeg med at mine dager som handler er talte og jeg heller kan sitte på sidelinja og bite negler. (Bilder av jentene under handlingen)
Vi var og så heldige å få treffe Wilma`s sønn Elvis, har har utviklet seg riktig bra og var en hærlig fyr med et supert vesen, Kristin og Sigve har gjort en god jobb med han. Vakker er han også bare sjekk her.

06.06.2007
- Bella og Tuva har vært her i dag for klipping til valpeshowet som er i Tromsø i helga. Bilde Bella. Bilde Tuva.
Wilma har vært hos dyrelegen og tatt DNA testen for PRA, nå blir det spennende å se hva resultatet blir, regner med svar om 2 uker.
25.05.2007
- Vi har vært og besøkt våre hestevenner på Kolstad fritidsgård i Salangsdalen, Vilde, Irene og Dina storkoste seg på hver sin Islandshest. For bløtt i marka ennå til å ri på tur, men de de fikk en flott leksjon på ridebanen og lærte masse. Se bilder.
Tuva og matmor Eirin har vært på besøk og hadde med et nydelig Westernhalsbånd til Wilma i Amerika-gave, gjett om vi blei glade. -Bilde.
15.05.2007
Beklager at det har vært lite oppdateringer på siden, men vi har ligget strak ut på Kanariøyene i 2 uker, gjett om det var hærlig, men her er da siste nytt fra Nelvana-barna:
- Santo har vært på valpeshow og var kjempeflink Bilder.
-For tiden har vi Tuva her hos oss når matmor er på ferie, Hun har nå vært med på blodsportrening og gått sitt første lille blodspor.Bilde
21.04.2007
- Lagt inn noen nye bilder: -Mira. - Santo - Turbilder - Diverse bilder
25.03.2007
- Lagt inn nye bilder av Mira (Nelvana`s Snowhite in Black) 6 måneder gammel.
25.03.2007
- Nydelige hannvalper født på Kennel Mi-Mio
25.03.2007
- Wilma har nå fått litt mere pels etter valpekullet hun hadde, men mangler ennå en del beheng. Nytt bilde i Fotoalbum
13.03.2007
-Bella (Nelvana`s Snowflake) har vært her hos oss i helga og fått være med på et par fjellturer. Hadde regnet med litt problemer under scooterkjøringa, men Bella tok det hele med stor ro. Ho fikk og hilse på mange andre hunder på fjellet og det gikk helt supert. - Ei hærlig jente.....se bilder
28.02.2007
- Valpene vokser fort og vi er så heldige å ha valpekjøpere som ofte sender oss bilder, nå har vi fått nye bilder av Nelli og Werner 5 mnd.
22.02.2007
- Driver å maler litt på fritiden og har lagt ut bilder på noen av mine arbeider. Ønsker noen et "Her bor" skilt er det bare å sende meg et godt bilde som jeg kan male etter.
17.02.2007
- Jentene blei med på en lang og flott skitur i dag, været var "sådær", men føret var topp, Wilma har blitt en smule lat i trekksela, har funnet ut at det e mulig å gå i slakk line innimellom for å spare krefter. Bilde
14.02.2007
- Tuva og Bella har vært på besøk og vi fikk trimmet Tuvas pels og tatt nye bilder, hun har utviklet seg kjempeflott og har en meget god beinstamme. Bilder av Tuva
I helga var vi på besøk hos våre venner på Stokmarknes som driver oppdrett av Berner Sennen. I kennelen bor Max, Cocco og Janita, sistnevnte er nettopp parret og det ventes valper i slutten av mars. Bilder i fotoalbumet.
04.02.2007
-Nye bilder av Bella og Mira på deres sider. Har og lagt inn bilder fra valpebesøket i fotoalbumet under Diverse bilder ,og et par turbilder fra dagens skitur.
02.02.2007
- Har vært i Tromsø og hilst på en kjempetrivelig kar som vokser fort....nemlig Elvis, nå har også han fått egen side.
20.01.2007
- Har hatt besøk av Mira og Karin i helga. Nye bilder av Mira
14.01.2007
- Nye bilder av Santo, Werner og Bella
01.01.2007
- Nytt bilde av Mira
01.01.2007
- Lagt inn et par bilder fra jul og nyttår

2006

13.12.2006
- Nye bilder av Santo i julestasen sin
12.12.2006
-Nye bilder av Mira
06.12.2006
- Lagt inn bilder av "Snow" kullet etter levering,
se link under bildet av hver valp.
25.10.06
- Wilmas nye venn Ulrik
20.10.06
- Lagt inn flere linker
20.09.2006
-Oppdatert dagbok
15.09.2006
- Oppdatert dagboka
12.09.2006
- Oppdatert dagboka.
05.09.2006
-Oppdatert dagboka.
03.09.2006
-Nå har jeg vært med på å trimme Bedlington terrier også, og i helga fikk jeg trimme en Golden Retriever. Kjempeartig og lærerikt. Bilde Ulrik
Har også oppdatert Dagboka.
29.08.2006
-Bilder fra turen til Løksatinden
25.08.2006
- Store nyheter i dagboka
24.08.2006
-Lagt inn masse bilder fra siste fjelltur
20.08.2006
-Endelig skjer det noe..........Wilma vil ikke ha mat, og DET er ikke normalt -Dagbok
16.08.2006
-Lite nytt, men har oppdatert dagbok
06.08.2006
- HURRA, Piano og hans datter Scilla ble begge i helgen Svensk viltsporchampioner.
06.08.2006
- Vi har vært barnevakt for lille "Jimmy" og Wilma har fått seg en ny venn.
04.08.2006
- En liten ferietur til våre Bernervenner på Stokmarknes. Se fotoalbum- diverse
28.07.2006
-Laget dagbok for det planlagte kullet. -DAGBOK
12.07.2006
- Wilma drøyde lenge før hun startet å løpe, men nå er den i gang og vi gleder oss til å møte Piano rundt den 20 juli ved Snåsavannet. Så får vi krysse fingrene for at det blir en heftig romanse mellom de to og mange små Nelvana-barn.
10.07.2007 - I dag døde en av Wilma`s beste venner Nanook bare 1 år og 8 mnd. gammel. Verden kan være bra urettferdig.
08.07.2006
- I påvente av Wilmas løpetid tok vi like godt en jentetur på hesteryggen. Se: -Fotoalbum- Turer
05.07.2006
- Lagt inn nye ståbilder av Wilma som 2-åring
13.06.2006
- Hurrraaa, Wilma fikk sitt 6 og 7 CERT i helga. utstillingsresultater
26.05.2006
- Bilder fra sportrening
18.05.2006
- Nytt stå-bilde fra NKK utstillingen
17.05.2006
- 17-mai feiring til fjells. Fotoalbum - turer 2006
15.05.2006
- I helga har vi besøkt kennel Roabamsen på Stokmarknes. Se fotoalbum
23.04.2006
- Det ble en ren 1 premie på Wilma i helga på NKK utstilliningen, jakten på storcertet fortsetter. Utstillingsresultater
19.04.2006
10.04.2006
- Wilma trener på mors-rollen
02.04.2006
- Jentetur til Steinvannet
24.03.2006
- Nanook er blitt godkjent rekrutt i Norske Redningshunder
24.03.2006
- 9 Bernervalper født på kennel Roabamsen
24.03.2006
- Wilma er blitt storesøster, 8 flotte valper født på kennel Collowin
18.03.2006
- Ny skrytefisk i samlingen. Se scooterturer
12.02.2006
- Lagt inn bilde fra årets første scootertur
10.02.2006
- Vi har hatt besøk fra Roabamsens kennel. Bilde lagt inn i fotoalbum - under Diverse
01.02.2006
- Ny venn i Wilmas venner
31.01.2006
-Bilde fra første båt-tur i år
26.01.2006
- Laget ny link i fotoalbum -Naturbilder
12.01.2006
- Informasjon om valpeplaner
09.01.2006
- Skrevet litt mer om Wilma`s liv
09.01.2006
- Lagt inn mer informasjon og bilder under Wilma`s foreldre og søsken

2005

29.12.2005
- Lagt inn gamle bilder i fotoalbum -Diverse
27.12.2005
-Bilder fra julen-2005
09.12.2005
- Lagt inn hestebilder i fotoalbum under Hest
01.12.2005
- Lagt inn flere bilder i fotoalbum under Wilma`s verden
06.11.2005
- Lagt inn bilder av hesten
02.11.2005
- Nytt bilde av Wilma 18 mnd.
02.11.2005
- Bilder av Wilma`s foreldre
28.10.2005
- Ståbilde av Ailo - Wilmas venner
26.10.2005
- Lagt inn bilde av Nanook - Wilmas venner
26.10.2005
- NKK-utstillingen i Tromsø se utstillingsresultater
15.10.2005
- Springeren Ailo og Bernervenner fra Stokmarknes - Wilmas venner
14.10.2005
- Baldo, en av Wilmas venner
14.10.2005
- Til minne - Theodor
11.10.2005
- Lagt inn bilder under "Barn og hund"
11.10.2005
- Bilde av Dag`s springer
09.10.2005
- Lagt inn bilde fra BIS - premiering
07.10.2005
- Blodsporprøve i Lavangen. Les mer her
07.10.2005

- Lagt inn bilde av Molly under Wilmas venner

07.10.2005
- Resultat fra utstillingen i Narvik (Beisfjord)